فرماندار دلگان بیان کرد؛

پیش بینی برداشت ۱۸ هزار تن گندم از مزارع کشاورزی دلگان

صدای بلوچ , 1 ارديبهشت 1399 ساعت 7:00

مجتبی شجاعی گفت: پیش بینی می شود امسال ۱۸ هزار تن گندم از مزارع کشاورزی شهرستان دلگان برداشت شود.


مجتبی شجاعی در گفتگو با خبرنگار صدای بلوچ بیان کرد: با تشویق کشاورزان و سیاستهای ترویجی و در راستای تامین نیاز گندم و کلزا در استان، امسال ۶ هزار هکتار از اراضی دلگان زیر کشت گندم رفته که ۱۸ هزار تن محصول خواهد داشت.

فرماندار دلگان اضافه کرد: همچنین در اراضی کشاورزی این شهرستان ۴۰۰ هکتار کلزا نیز کشت شده که پیش بینی می شود ۸۰۰ تن برداشت شود.

وی ادامه داد:امسال نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم ۲۵ هزار ریال و کلزا ۴۶ هزار ریال از کشاورز است که عملیات برداشت این‌محصولات با ۱۵ کمباین آغاز که احتمالا حدود ۵۰ کمباین عملیات برداشت محصول را آغاز کنند.

این مسئول گفت: کاشت هندوانه نسبت به سال گذشته ۲ هزار هکتار کاهش یافته است و امیدواریم در سیاستگذاری سال جدید که سال جهش تولید نامگذاری شده، شاهد افزایش کاشت محصولات استراتژیک از جمله گندم و کلزا و گیاهان دارویی از جمله چای ترش و حنا باشیم.

شجاعی اضافه کرد: اکنون دلگان پیشتاز در اجرای آبیاری تحت فشار در استان و مدیریت منابع اب و خاک است و از مراکز اصلی تولید گندم استان محسوب می شود.

وی خاطرنشان کرد: از جمله مشکلات کشاورزان دلگانی ، پروانه چاههای کشاورزی و سهمیه سوخت بهره برداران است که اگر این‌مشکل حل شود ،دلگان به تنهایی نیاز غله استان را قادر خواهد بود تامین کند و دشت جازموریان را به روزهای طلایی گذشته که مرکز تولید و اشتغال بود برگرداند.

انتهای پیام


کد مطلب: 1051

آدرس مطلب: https://www.sedayebalooch.ir/news/1051/پیش-بینی-برداشت-۱۸-هزار-تن-گندم-مزارع-کشاورزی-دلگان

پایگاه خبری - تحليلی صدای بلوچ
  https://www.sedayebalooch.ir