مسئول کارگاه تولید ماسک روستای حسین آباد دلگان بیان کرد؛

مهربانی در یک روستای دورافتاده/ 30 هزار ماسک توسط بانوان بلوچ تولید شد

صدای بلوچ , 5 تير 1399 ساعت 8:17

زینت بامری گفت: بانوان بلوچ از ابتدای آغاز فعالیت این کارگاه، نزدیک به 30 هزار ماسک و دستکش تولید کرده اند.


به گزارش صدای بلوچ، خبر شیوع ویروس کرونا در کشور که پیچید، بسیجیان و گروه های جهادی بجای حمله و یا یورش به داروخانه ها و یا مراکز فروش ماسک و دستکش(کاری که در اکثر کشورهای به ظاهر پیشرفته انجام شد) خود به فکر تولید این اقلام ضروری شدند.

در دلگان سیستان و بلوچستان هم بانوان بلوچ که تا قبل از این با سوزن بر روی پارچه ها هنرنمایی میکردند، اینبار آنها خود در اندیشه کاری بزرگ شدند، کاری که تا قبل از آن نه در این شهرستان و نه در هیچ کدام یک از مناطق این استان انجام نشده بود.

تولید ماسک برای اولین بار در منطقه

زینت بامری مسئول کارگاه تولید دستکش و ماسک روحانی شهید امام بخش حوت روستای حسین آباد شهرستان دلگان به خبرنگار ما گفت: از اواخر اسفند ماه سال گذشته با توان بانوان سوزن دوز بلوچ درصدد تولید ماسک و دستکش در این منطقه شدیم.

وی ادامه داد: تا پیش از این نه ما تجربه تولید ماسک و دستکش را داشتیم و نه در این منطقه کسی این اقلام را تولید کرده و یا تجربه کار در چنین اماکنی را داشت.

بامری عنوان کرد: با حمایت و همکاری گروه جهادی محمد رسول الله (ص) و بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان دلگان و همچنین آموزش های تئوری فشرده ای که برگزار کردند، توانستیم اولین فعالیت خود را در یک روستای محروم و دورافتاده آغاز کنیم.

این بانوی بلوچ گفت: شاید هیچکس تصورش را هم نمی کرد که در این روستای دورافتاده و این افراد تازه کار بتوانند ماسک و دستکش آن هم به صورت انبوه تولید کنند.

تولید 30 هزار ماسک در روستایی دورافتاده

مسئول کارگاه تولید دستکش و ماسک روستای حسین آباد شهرستان دلگان با تاکید بر اینکه تاکنون نزدیک به 30 هزار ماسک تولیده شده است، اضافه کرد: در ابتدای کار با توجه به نیاز شهرستان دلگان و منطقه، روزانه بیش از 500 ماسک و دستکش تولید و به بازار عرضه میشد.

وی با اشاره به اینکه 17 نفر از بانوان سوزن دوز بلوچ به صورت جهادی در این کارگاه فعالیت می کنند، افزود: دو نفر در قسمت بسته بندی و استریل و دو نفر نصب بروشور و بقیه نفرات هم کار دوخت ماسک را انجام می دهند.

این بانوی بلوچ ادامه داد: با توجه به گرمای شدید هوا در این شهرستان و کمبود امکانات، بانوان در فضایی بدون کولر فعالیت می کنند که از مسئولان تقاضا داریم تا در این خصوص از ما حمایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت کارگاه تولید دستکش و ماسک روحانی شهید امام بخش حوت روستای حسین آباد این شهرستان با نظارت مرکز بهداشت دلگان فعالیت خود را آغاز کرده است.


انتهای پیام/


کد مطلب: 1280

آدرس مطلب: https://www.sedayebalooch.ir/news/1280/مهربانی-یک-روستای-دورافتاده-30-هزار-ماسک-توسط-بانوان-بلوچ-تولید

پایگاه خبری - تحليلی صدای بلوچ
  https://www.sedayebalooch.ir