مجتبی شجاعی در گفتگو با خبرنگار
صدای بلوچ با اشاره به اینکه اقتصاد یکی از حوزه هایی است که طی سال های اخیر مقام معظم رهبری به آن نگاه ویژه ای دارند، اظهار کرد: با توجه به نگاه ویژه و دغدغه ایشان به معیشت مردم و همچنین آینده نگری معظم له، «اقتصاد مقاومتی» دغدغه اصلی مقام معظم رهبری در بیانات و شعارهای ابتدای سال است.
فرماندار شهرستان دلگان افزود: با توجه به بیانات رهبر انقلاب در ابتدای سال، نگاه ایشان هم علمی و هم عملیاتی است.
وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری شعار ابتدای سال را به عنوان یک نقشه راه و راهبرد اساسی برای مردم و مسئولان کشور ترسیم می کنند.
شجاعی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری عنوان هر سال را متناسب با وضعیت موجود به گونه ای به مسائل و راهبردهای اقتصادی مرتبط می کنند، بیان کرد: سیاست های کلی اصل ۴۴ هم نشان از دغدغه های مقام معظم رهبری نسبت به ترمیم اقتصاد کشور است.
این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه پایه معیشت مردم شهرستان دلگان بر مبنای کشاورزی شکل گرفته است، گفت: امسال علی رغم همه مشکلات، تمام توان بر مدیریت و کنترل آب این شهرستان بوده است.
شجاعی با بیان اینکه اگر خاک و آب لطمه ببینند در آینده معیشت و اقتصاد مردم به خطر خواهد افتاد، عنوان کرد: مدیریت منابع آبی یکی از الزمات اقتصاد مقاومتی در تولید محصولات کشاورزی است.
فرمانداری دلگان تصریح کرد: با حمایتی که از مرکز استان و جهاد کشاورزی شد بالای ۱۰ هزار هکتار آبیاری تحت فشار افتتاح شده است، معمولا انواع آبیاری تحت فشار بین ۸ تا ۱۳ میلیون تومان هزینه دارد این بستگی به شرایط دارد.
شجاعی با بیان اینکه پایه اقتصاد محلی در منطقه دلگان کشاورزی است، اظهار کرد: اخیرا ۹۵۰ هکتار آبیاری تحت فشار با هزینه ۹ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان در این منطقه به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: اخیرا هم حدود ۱۵ میلیارد تومان برای حوزه آبیاری تحت فشار در ۱۵ هزار هکتار از اراضی شهرستان دلگان اختصاص یافته است، به علاوه ۱۰ هزار هکتار قبلی ۲۵ هزار هکتار می شود که کل اراضی کشاورزی شهرستان دلگان ۳۳ هزار هکتار است.
این مسئول گفت: تا ۱۵ ماه آینده ۷۰ درصد از اراضی دلگان به آبیاری تحت فشار تجهیز خواهد شد که می توان گفت این شهرستان در سطح کشور نمونه خواهد شد؛ اکنون هم بزرگترین طرح آبیاری تحت فشار عشایر کشور در سطح ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضیکشاورزی شهرستان دلگان در حال اجرا است.
وی بیان کرد: در حوزه توسعه اشتغال برای اولین بار در شهرستان دلگان کارگروه اشتغال تشکیل شد که ۹۰ میلیارد تومان تسهیلات از مصوبات جلسه مذکور بود که برخی از آنها کلان و برخی هم خرد بود که برخی از این تسهیلات در حال عقد قرارداد و برخی هم در حال اخذ مجوزهای مربوطه است.
فرماندار دلگان بیان کرد: تاکنون نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه اشتغال در شهرستان دلگان پرداخت شده است که نزدیک هزار و ۲۰۰ نفر در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات روستابی و عشایری ثبت نام کرده اند.
شجاعی بیان کرد: حدود ۷۰۰ نفر از این افراد تایید و به بانکهای مربوطه معرفی شده اند که بخش زیادی از این افراد تسهیلات را دریافت کرده اند، شهرستان دلگان در حوزه دریافت تسهیلات روستایی و عشایری از محل صندوق توسعه ملی در رتبه آخر استان بود که امروز جایگاه بسیار خوبی دارد و این علی رغم نبود اداره کار در این شهرستان است.
این مسئول افزود: در حوزه های معدنی، صنایع دستی به ویژه سوزن دوزی، دامداری (شترداری) و بسته بندی محصولات کشاورزی تسهیلات توسعه اشتغال در شهرستان دلگان پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه اقتصاد مقاومتی، مدیریت بازار بسیار مهم و اساسی است، با جدیت و حساسیت و نقره داغ کردن گرانفروشان اقداماتی برای مقابله با گرانی انجام شده است.
انتهای پیام/