۰
شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۴۴
نهادی که بانی سازندگی در کشور شد؛

جهادگران بسیجی چهره محرومیت را در سیستان و بلوچستان کمرنگ کردند

جهاد سازندگی، نهادی که برای رفع محرومیت‌های بجای مانده از دوره طاغوت تشکیل شد.
جهادگران بسیجی چهره محرومیت را در سیستان و بلوچستان کمرنگ کردند
به گزارش صدای بلوچ، حجم عقب‌ماندگی از پیشرفت و آبادانی کشور ما در دوره طاغوت به اندازه‌ای زیاد بود که حضرت امام خمینی (ره) بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکیل نهاد و سازمانی را به همین منظور در دستور کار خود قرار داد.
 
این نهاد در ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ به دستور امام خمینی (ره) تشکیل و اسم آن جهاد سازندگی نام گرفت؛
 
به مناسبت سالروز تشکیل این نهاد در کشورمان خبرنگار ما گفتگویی را با یکی از جهادگران قدیمی شهرستان دلگان انجام داده است که در ادامه گزارش آمده است.
 
رستم بامری جهادگر و رزمنده ۸ سال دفاع مقدس از چگونگی و نحوه ورود خود به جهاد سازندگی می گوید: همزمان با تشکیل نهاد مقدس جهاد سازندگی به دستور امام خمینی (ره) و فرمان ایشان مبنی بر ورود جوانان انقلابی در عرصه سازندگی کشور، من هم با توجه به توانایی که در رانندگی داشتم در سال ۱۳۶۱ وارد جهاد سازندگی شدم.
 
وی افزود: در ابتدای تشکیل این نهاد مقدس، بعد از چند ماه جهاد سازندگی به دلگان که آن زمان گلمورتی نام داشت، ورود پیدا کرد که خدمات بسیار گسترده ای در آن انجام شد.
 
این جهادگر قدیمی اظهار کرد: در اوایل انقلاب اسلامی، محرومیت های زیادی در دلگان وجود داشت که غیرقابل شمارش هستند، به طوریکه یک متر جاده آسفالت و زیرساخت در این منطقه وجود نداشت و به طور خلاصه بگویم محرومیت در این منطقه بیداد می کرد.
 
بامری با اشاره به خدمات بی نظیر جهاد سازندگی در آن مقطع در دلگان، گفت: در آن دوره حل مشکلات مردم مستضعف این منطقه محروم که زیر نظر ایرانشهر بود، منوط به طی روال معمولی دستگاه ها و داشتن اعتبار و امکانات نبود بلکه بچه های جهادی در دل مشکلات برای مردم راهکار پیدا می کردند.
 
 
وی تاکید کرد: خدمات این نهاد انقلابی آنچنان در دلگان گسترده، موثر و خوب بود که گلمورتی یعنی مرکز دلگان از طرف مردم این منطقه به جهاد معروف شد، یعنی اگر الان به سراغ هر کدام یک از افراد مسن بروید به مرکز دلگان جهاد می‌گویند نه گلمورتی، که خود این نکته جالبی است.
 
این رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اینکه بعد از ۴ سال حضور در جهاد سازندگی به اداره کشاورزی انتقالی گرفتم، افزود: با توجه به اینکه شغل من رانندگی بود، در قسمت های مختلفی خدمت کردم که در سال ۶۵ تقاضای اعزام به جبهه را دادم.
 
 بامری با اشاره به اینکه منطقه دلگان و استان سیستان و بلوچستان جز مناطق محروم بود و نیاز به خدمات جهاد سازندگی داشت،
 تصریح کرد: با اسرار و پیگیری های که داشتم سرانجام در بهمن ماه ۶۵ به جبهه های حق علیه باطل اعزام شدم.
 
وی به مسئولیتش در جبهه اشاره کرد و افزود: در جبهه به عنوان راننده از پشت خط به خط اصلی درگیری با دشمن آذوقه حمل میکردم که در فروردین ماه ۶۶ در منطقه اروند کنار بر اثر استنشاق بمب شیمیایی مصدوم و بر اثر جراحات وارده به مقام جانبازی نائل آمدم.
 
بامری در ادامه با بیان اینکه مهم ترین وظیفه ای که من و امثال من داریم انتقال تجربیات خود به نسل های بعدی است، تصریح کرد: و در حال حاضر نسل های بعد از نسل اول انقلاب این وظیفه دارند که از انقلاب اسلامی به خوبی مواظبت کنند که الحمدالله تاکنون بخوبی توانسته اند به این مهم جامعه عمل بپوشانند.
 
وی اظهار کرد: بسیج سازندگی و جریان سازی در بخش اردوهای های جهادی و خدمت در مناطق محروم در اثر همان تفکر انقلابی است که جهاد سازندگی در اول انقلاب اسلامی به وجود آمده است.
 
 بامری با اشاره به اینکه از اول انقلاب اسلامی در صحنه های مختلف انقلاب حضور داشته است، خاطر نشان کرد: تنها چیزی که از انقلاب اسلامی محافظت کرده و در حقیقت پشتیبانی و حمایت از ولی فقیه باعث پیشرفت و امنیت در کشورمان است و اگر این موضوع نباشد کشور ما هم شبیه سایر کشورهای اسلامی که در آن هیچ آبادانی و پیشرفتی نیست، می شود.
 
انتهای‌خبر/ م.ب
کد مطلب: 1992
مرجع : صدای بلوچ
نام شما
آدرس ايميل شما