به گزارش
صدای بلوچ، مجتبی شجاعی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: ۸۵ درصد پرونده فاقدین شناسنامه دلگان در سال گذشته به همت شورای تامین و اداره ثبت و احوال شهرستان دلگان، تعیین تکلیف و اکثرا منجر به صدور شناسنامه شده است.
فرماندار دلگان افزود: تلاش می شود در نیمه نخست سال ۹۸ کلیه پرونده های در دستور کار تعیین تکلیف و در رسیدگی به پرونده ها سه اصل روان سازی ، دقت و صحت رعایت شود.
این مسئول با تقدیر از اعضای شورای تامین بیان کرد: ۲۳ فقره پرونده که به تایید شورای تامین دلگان رسیده و مراحل آن طی شده است در فروردین ماه منجر به صدور شناسنامه برای متقاضیان می شود.
شجاعی با مهم دانستن دقت و اصالت سنجی هویت ایرانی افراد، عنوان کرد: طی دهههای گذشته به دلایلی همچون نبود نمایندگی ثبت احوال در نقاط دور افتاده، دوری از مرکز شهرستان، نبود راههای دسترسی روستاها، بیسوادی و ناآگاهی از مزایای شناسنامه، زایمان در منزل یا بیابان، کمبود درآمد و مشکلات دیگری از این دست موجب شد تا هزاران نفر در سیستان و بلوچستان از داشتن مدرک قانونی و سند هویتی محروم شوند.
وی ادامه داد : همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان و تردد و سکونت افراد بیگانه در این استان از جمله عواملی است که از گذشته تاکنون باعث کم ثبتی و دیرثبتی وقایع مرگ و میر، ازدواج و ولادت و همچنین پدیده مشکوک التابعین شده است.
وی از شناسنامه به عنوان سند هویت ایرانی بودن به عنوان سندی حیاتی، مهم و ضروری در نگهداری آن نام برد و افزود: تهاجم فقط اشکال نظامی، فرهنگی ندارد و ترصد اتباع بیگانه برای به دست آوردن شناسنامه ایرانی از هر طریق و با هر ترفندی خود تهاجم هویتی بیگانه است که هر میزان در این موضوع دقت بیشتری داشته باشیم و هر میزان جلوی این اتباع غیرمجاز سودجوی به دنبال شناسنامه را بگیریم اولا از هویت ملیمان محافظت و دوما از تهاجم هویتی که بسیار خطرناک است، جلوگیری کردهایم.
فرماندار دلگان خاطرنشان کرد: از طرفی از حقوق اساسی و اولیه کلیه ایرانیهایی که به دلایلی در گذشته موفق به دریافت شناسنامه نگردیده اند ، دریافت شناسنامه و بهره مندی از مزایا و حقوق مربوط به آن است.
انتهای پیام