۰
شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۶:۰۷
جانباز و رزمنده بلوچ بیان کرد؛

زندگی خفت بار منافقان بعد از شکست مفتضحانه در مرصاد/ اعضای این گروهک با برپایی همایش درصدد جبران شکست این عملیات هستند

رزمنده و جانباز هشت سال دفاع مقدس گفت: منافقان بعد از شکست مفتضحانه در عملیات غرورآفرین مرصاد، زندگی خفت باری را آغاز کردند.
زندگی خفت بار منافقان بعد از شکست مفتضحانه در مرصاد/ اعضای این گروهک با برپایی همایش درصدد جبران شکست این عملیات هستند
به گزارش صدای بلوچ، مرصاد نام عملیاتی است که چهارم مرداد ماه سال ۱۳۶۷ توسط منافقین علیه کشورمان انجام شد. این عملیات که منافقین آن را فروغ جاویدان نامیده بودند از چهارم مرداد آغاز و هشتم همین ماه با شکست منافقین به پایان رسید.

در این عملیات علی رغم اینکه روزهای پایانی هشت سال دفاع مقدس بود، رزمندگان بسیار زیادی از کشورمان و از جمله سیستان و بلوچستان حضور داشتند، محمد بامری سرباز اهل دهستان هودیان شهرستان دلگان هم یکی از همین رزمندگان بود که به مقابله با این دشمنان اسلام و انقلاب پرداخت.

پایگاه خبری تحلیلی صدای بلوچ گفتگویی را به مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد با این رزمنده،جانباز و آزاده هشت سال دفاع مقدس انجام داده است که در ادامه آمده است.

این رزمنده اهل شهرستان دلگان بیان کرد: نوجوانی ام همراه با پیروزی انقلاب اسلامی و بخشی از آن و جوانی ام همزمان با دوران دفاع مقدس بوده است.

بامری ادامه داد: سال نخستی که رژیم بعث عراق به کشورمان حمله کرد، من نوجوانی ۱۳ ساله بودم، آن زمان نه تنها روستای ما بلکه هیچکدام از روستاهای منطقه دلگان به دلیل نبود برق به تلویزیون دسترسی نداشتند و ما اخبار را از رادیو که عده معدودی به آن دسترسی داشتند، دریافت میکردیم.

وی اضافه کرد: ما خبر حمله و تجاوز وحشیانه رژیم بعث عراق به کشورمان را از طریق رادیو یکی از اهالی دهستان هودیان دریافت کردیم.

این جانباز دوران دفاع مقدس افزود: در آن زمان خیلی از جوانان و حتی نوجوانان روستا داوطلب حضور در جبهه ها شدند، و حتی راهی جبهه های حق علیه باطل شدند.

بامری عنوان کرد: من هم برای حضور در جبهه ها داوطلب شدم، اما هر بار به دلایلی از حضورم ممانعت میشد و توفیق حضور در جبهه های حق علیه باطل نصیبم نمیشد.

این آزاده هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: سرانجام سال ۶۵ که به سن قانونی اعزام به خدمت مقدس سربازی رسیده بودم، از این طریق راهی جبهه و خط مقدم شدم، محل خدمتم ارتش و استان کرمانشاه بود.

این جانباز گفت: دو سال خدمتم که همگی آن در خطوط مقدم جبهه استان کرمانشاه بود، همراه با عملیات های مختلفی بود که ارتش جمهوری اسلامی ایران علیه دشمن بعثی انجام داد‌.

وی اضافه کرد: در روزهای پایانی خدمتم که از قضا روزهای پایانی دوران هشت ساله دفاع مقدس هم بود، منافقین با حمایت رژیم بعثی عراق از طریق مرز کرمانشاه به کشورمان حمله کردند.

بامری افزود: در دوران دفاع مقدس با دشمنی میجنگدیم که زبانش با ما متفاوت بود ولی منافقین به زبان فارسی صحبت می کردند و این برای خیلی جای تعجب داشت که چطور عده ای همراه با دشمن شده و به کشور خودشان حمله کرده اند.

این رزمنده تصریح کرد: با توجه به اینکه رزمندگان اسلام در جبهه جنوب مقابل لشکر بعثی ایستاده بودند، منافقین با عبور از روستاها و حتی شهر اسلام آباد مرتکب جنایات بیشماری شدند.

وی گفت: با توجه به اینکه تقریبا مرز آن قسمت از وطن با ارتش بود، اولین یگان های عمل کننده مقابل منافقین از رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران بودند، البته بعد رزمندگان سپاه، بسیج و حتی ژاندارمری هم به جمع مدافعان پیوستند.

بامری بیان کرد: شهید صیاد شیرازی که آن زمان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی بود، هدایت نیروهای عمل کننده مقابل منافقین کوردل را بر عهده گرفت که همین موجب وحدت بین تمام رزمندگان اسلام شده بود.

وی ادامه داد: نمی شود از نقش سردار شهید شوشتری در عملیات مرصاد بیان نکرد، شخصیتی که دوشادوش بقیه رزمندگان حماسه مرصاد را رقم زدند.

بامری اضافه کرد: منافقین که با تجاوز به کشورمان فروغ جاویدان را آغاز کرده بودند، در تنگه چهار زبر که بعدها به مرصاد معروف شد، در کمتر از چهار روز متحمل شکست سنگینی شدند به طوری که ۲ هزار نفر از آنها به هلاکت رسیدند و تعداد بسیار زیادی از آنها اسیر شده و تعدادی از آنها هم با خفت و خواری از معرکه مرصاد گریختند.

این جانباز دوران دفاع مقدس گفت: منافقین بعد از این شکست مفتضحانه زندگی خفت باری را در پادگان اشرف که بیشتر به یک زندان شباهت داشت ، آغاز کردند، بسیاری از منافقین از این زندان فرار کردند و بسیاری هم ماندند.

بامری عنوان کرد: منافقان در این سالها با برگزاری پویش ها و همایش های مضحک که با حمایت آمریکا و کشورهای غربی برگزار می شود، درصدد مقابله با جمهوری اسلامی و شکست عملیات مرصاد هستند.

وی افزود: بعد از اخراج منافقین از پادگان اشرف مستقر در عراق توسط مردم این کشور، اعضا این گروهک تروریستی به پادگانی در آلبانی نقل مکان کردند که به زندگی نکبت بار خود ادامه دهند.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: اعضا گروهک تروریستی منافقین در دهه شصت با ترور بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم کشورمان را به شهادت رسانده و در سال ۶۷ با حمله به کشورمان مرتکب خیانت نابخشودنی شده اند.

بامری خاطرنشان کرد: مردم کشورمان هیچگاه جنایت های این گروهک تروریستی در دهه شصت را فراموش نمی کنند و قطعا خواهان پیگیری محکومیت اعضای منافقین هستند.

انتهای پیام/
کد مطلب: 409
مرجع : صدای بلوچ
نام شما
آدرس ايميل شما