۰
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۷

آزادگان به ما درس ایثار و مقاومت دادند/ اسارت رزمندگان در دفاع مقدس یادآور روز پس از واقعه عاشورا است

اسارت رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس یادآور روز پس از واقعه عاشورا و اسارت اهل بیت پیامبر است.
آزادگان به ما درس ایثار و مقاومت دادند/ اسارت رزمندگان در دفاع مقدس یادآور روز پس از واقعه عاشورا است
به گزارش صدای بلوچ، به احترام اسیران جنگی و مفقودان هشت سال دفاع مقدس، روز یازده محرم هر سال را که هم زمان با مصیبت دردناک اسارت اهل بیت پیامبر است، «روز تجلیل از اسرا و مفقودان» نام گذاری کرده اند.

انقلاب اسلامی ما که با الگو گرفتن از قیام خونین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به پیروزی رسید، تمام حرکت های های آن به پیروی از قیام آن امام بوده است، از رشادت رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس هشت ساله تا لحظات شهادت و جانبازی رزمندگان اسلام و چه صحنه اسارت آنان، که همه و همه یادآور قیام امام حسین(ع) است.

به اسارت بردن رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس و سختی ها و شکنجه های آنان توسط بعثیان یادآور اسارت زنان و فرزندان اهلبیت پیامبر و اصحان امام حسین (ع) پس از واقعه عاشورا است.

حجت الاسلام والمسلمین هادی بامری کارشناس امور مذهبی در گفتگو با خبرنگار صدای بلوچ بیان کرد: لشکریان یزید پس از شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش فرزندان و نوامیس آن حضرت را به اسارت بردند.

وی ادامه داد: علی رغم اینکه به غیر از امام سجاد (ع) که در روز عاشورا به شدت بیمار بود بقیه افراد بازمانده کاروان نینوا زنان و کودکان بودند، لشکریان عمر سعد با بی رحمی اسرای دشت نینوا را از شهری به شهر دیگر می بردند.

این کارشناس امور مذهبی اضافه کرد: پس از آنکه حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) در لشکر یزید، پیام امام حسین (ع) را به همگان رساندند و چهره زشت بنی امیه را آشکار ساختند، اهل بیت پیامبر به دستور یزید آزاد شدند.

حجت الاسلام والمسلمین هادی بامری گفت: لشکر بعثی عراق هم، رزمندگانی را که اسیر می شدند شکنجه کرده و حتی برخی از آنها را به شهادت می رساند.

وی افزود: البته همانطور که حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) با افشاگری علیه یزید، دستگاه حکومت بنی امیه را به لرزه در آوردند، آزادگان ما در هشت سال دفاع مقدس با صبر خود در مقابل سختی های دستگاه بعثی به ما درس ایثار و مقاومت دادند.

این کارشناس امور مذهبی خاطرنشان کرد: کل قیام عاشورا چه از ابتدای حرکت امام حسین (ع) از مکه به سمت کربلا و چه چند روز حضور آن حضرت در کربلا و چه روز عاشورا و چه روزهای بعد آن برای ما درس است.
انتهای پیام/

 
کد مطلب: 481
مرجع : صدای بلوچ
نام شما
آدرس ايميل شما