به گزارش
صدای بلوچ به نقل از
عصرهامون، هر روز از تاریخ این مرز و بوم یاد آور از خودگذشتگی یکی از فرزندان این خاک پاک و حوادثی تلخ و شیرین است، در طول 40 سالی که از انقلاب اسلامی ایران گذشته تاکنون بسیاری از بزرگان این دیار به دلیل مخالفت با استکبار و خودفروختگان داخلی و خارجی آنان به خاک و خون کشیده شده تا خون پاکشان درخت انقلاب را آبیاری کند.
30 دیماه 1390 یکی از همین روزهای خاص است که تا ابد در خاطر مردم سیستان و بلوچستان ماندگار شد در این روز و همزمان با ایام عزاداری حضرت محمد(ص) و امام حسن مجتبی (ع) خبر شهادت، شهید مولوی مصطفی جنگی زهی امام جمعه اهل سنت راسک که سال ها زندگیش را وقف وحدت میان اقوام و مذاهب مختلف کرده بود و همچون هزاران انسان پاک و گمنام در گوشه ای از این کشور پهناور سرگرم طاعت خدا و خدمت به خلقش بود تیتر اول خبرها شد.
هرچند این شهید بزرگوار در بین مردم ایران شناخته شده نبود اما نوع شهادت مظلومانه وی آن هم پس ازاقامه نماز پر فضیلت جمعه، در مسیر بازگشت به منزل، همراه با شهید خاکساری توسط ایادی استکبار با حمایت مستقیم عربستان، قطر و برخی علمای وهابی به فیض عظیم شهادت نایل آمد موجب شد تا بیش از همیشه موجب وحدت شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان شود.
پاداش 6میلیاردی ضد انقلاب برای ترور شهید جنگی زهی
مولوی جنگی زهی به دلیل اقدامات و سخنانش بارها از سوی گروههای مختلف وهابی در سیستان و بلوچستان و خارج از کشور تهدید شده بود اما وی در پاسخ به این تهدیدات اعلام کرده بود که شهادت را در راه انقلاب اسلامی یک افتخار بزرگ برای خود میداند و از افشاگری درباره وهابیت و عوامل ضد وحدت در سیستان و بلوچستان کوتاه نخواهد آمد، شهید جنگی زهی تا جایی پای این اعتقاد خود ایستاد که حتی پس از ربودن پسرش به دست عوامل وهابی نیز حتی یک قدم در دفاع از انقلاب اسلامی کوتاه نیامد.
یکی از خصوصیات بارز شهید جنگی زهی اعتقاد خاصی بود که به بسیج داشت به گونه ای که همواره خود را یک بسیجی برای نظام معرفی میکرد و به جهت بلاغت در سخن و هدایتگری مردم، در سال 1389 از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت به سمت امامت جمعه دائم مسجد الخضراء راسک منسوب گردید اما حتی با وجود اشتغالات فراوان کاری، به صورت همزمان تربیت طلاب دینی و تدریس در حوزههای علمیه و همچنین فرمانده یکی از پایگاههای مقاومت بسیج شهرستان سرباز را برعهده داشت و حتی خود شخصاً برای جذب جوانان اهل سنت منطقه به بسیج فعالیت می کرد و در جلسات خود به روشنگری مشغول بود.
اگر چه شهادت، تاوان وحدت برای مولوی مصطفی جنگیزهی بود اما با پیوستن وی به صف شهدای وحدت در استان سیستان و بلوچستان دستهای پنهان صهیونیسم و استکبار جهانی و کشورهای ارتجاعی منطقه نمایانتر شد و پخش اعترافات مقدماتی متهمان نیز آغازی برای شناساندن حرکتهای خزنده بیگانگان و مخالفین وحدت در ایران اسلامی و همچنین اتمام حجتی برای عوامل فریب خورده داخلی شد.
به دنبال دستگیری یکی دیگر از عوامل دخیل در ترور مولوی شهید مصطفی جنگی زهی، ابعاد جدیدی از این جنایت کور فاش شد چنانکه اخبار واصله حکایت از آن دارد که بنابر اعترافات متهم اخیر، «م. الف» و «ج.الف» که اخیرا دستگیر شدهاند، از عاملان این ترور ناجوانمردانه بودهاند این دو تن در اعترافات خود فاش کرده اند که برای ترور این مولوی انقلابی اه سنت، حدود 600 ملیون تومان از جریان های وهابی پاداش گرفته اند.
پیروی از ولایت برای اهل سنت واجب است
در همین رابطه فرزند شهید مولوی جنگی زهی در گفت و گو با خبرنگار ما، گفت: این شهید بزرگوار همه عمر خود را برای افزایش وحدت و برادری میان شیعه و سنی گذاشته و در تمامی خطبه ها و سخنرانی های خود نیز بر اهمیت این موضوع تاکید کرد.
عارف جنگی با اشاره به اینکه پدرم همیشه به پیروی از ولایت تاکید می کرد، افزود: شهید جنگی زهی با تمام وجود به این مسئله عقیده داشته و خود را سرباز کوچک ولایت میدانست تاجایی که همواره میگفت "اطاعت از رهبری برای اهل سنت یک واجب شرعی است و همین آگاهی است که ما را از شر شیطان حفظ کرده است" همچنین مواردی چون پیروی از اوامر مقام معظم رهبری، ایجاد وحدت بین شیعه و سنی، جذب جوانان و مردم بلوچ به بسیج و نیز رفع مشکلات مردم و از میان برداشتن کینه های قومی مذهبی در سیستان و بلوچستان برای پدرم اهمیت داشت و در هر فرصتی به بیان آن می پرداخت.
وی بیان کرد: یکی از دیگر کارهای خاص شهید جنگی زهی تاکید بر حضور حداکثری در انتخابات بود تاجایی که پدرم در سخنرانیهای خود در مورد انتخابات، نسبت به طراحی دشمن برای کمرنگ کردن حضور مردم در انتخابات هشدار داده و حضور در انتخابات را برای اهل سنت به عنوان یک واجب دینی تبلیغ میکرد که این موضوعات موجب خشم ضد انقلاب از وی شده بود.
فرزند شهید جنگی زهی با تاکید بر اینکه ثابت کردن کفر عبدالمالک ریگی از اقدامات شاخص پدرم بود، اذعان کرد: پس از دستگیری عبدالمالک ریگی سرکرده گروهک جیش الظلم و برگزاری جلسه ای با حضور علمای اهل سنت، شهید جنگی زهی به نمایندگی از علمای اهل سنت با این فرد صحبت کرده و کفر وی را به اثبات رساند.
وی خاطرنشان کرد: وقتی ضد انقلاب و اربابان غربی آنان دیدند نمی توانند جلوی شهید جنگی زهی را بگیرند در یک اقدام ناجوان مردانه وی را به شهادت رساندن اما نمی دانستند با شهادت این شهید بزرگوار نه تنها به هدف خود نخواهند رسید بلکه شهادت وی باعث استحکام وحدت مردم استان و برملا شدن نقشه های شوم آنان خواهد شد.
عارف جنگی تاکید کرد: در بخشی از وصیعت نامه پدرم آمده است که « اطاعت از ولایت فقیه و وفاداری به نظام اسلامی برای هر قشر و قوم و مذهبی واجب است.
شهادت آرزوی دیرینه شهید جنگی زهی
مولوی الله داد رئیسی نیز در گفت و گو با خبرنگار ما، با تاکید بر اینکه شهادت آرزوی دیرینه شهید جنگی زهی بود، گفت: هر گاه با ایشان سخن می گفتم از آرزوی شهادت در راه دین و ولایت می گفت یک بار در جمعی از علمای منطقه سرباز از شهید مولوی جنگی زهی سوال پرسیدم که مولوی چرا همیشه آرزوی شهادت داری چرا مولوی اینقدر تلاش دارید برای رسواکردن ضد انقلاب، ما مردم شهرستان سرباز به شما نیاز داریم ولی ایشان در پاسخ گفتند: همانگونه که اسلام و مردم به جنگی زهی نیاز دارند، به خون جنگی زهی هم نیاز دارند، خون من جنگی زهی بسیار بهتر از زنده من است نباید به خاطر جان از تکلیف دینی خود دور شوم.
وی افزود: این عقیده شهید جنگی زهی در زندگی من و دیگر علمای حاضر در آن جلسه انقلابی به پا کرد و پس از شهادت این شهید بزرگوار تازه به اوج بینش و بزرگی وی پی بردیم و تلاش کردیم ادامه دهنده راه شهید جنگی زهی باشیم.
امام جمعه اهل سنت راسک با اشاره به خصوصیات اخلاقی شهید جنگی زهی، اذعان کرد: شهید جنگی زهی یکی از علمای بزرگ منطقه سرباز بود که همواره به اخلاق نیکو و چهره خندان جوانان را به وحدت و پیروی از ولایت فقیه تشویق می کرد، هیچ گاه ندیدم خنده از لبان وی دور شود و همواره لباس بسیجی بر تن داشت و به آن افتخار میکرد.
وی افزود: شهید جنگی زهی با وجود اینکه وضع مالی مناسبی نداشت اما برای کارهای خیر همواره پیش قدم بود تاجایی که چند قطعه از زمین های ارثی خود را برای ساخت مدرسه راهنمایی، بهیاری و پایگاه سپاه اختصاص داده بود و حتی در اقدامی دیگر زمین بزرگی را برای ساخت مسجد وقف کرده بود.
این مدرس حوزه علمیه اهل سنت راسک با تاکید براین پس از شهادت شهید جنگی زهی هزاران جنگی زهی جای وی را گرفتند، خاطرنشان کرد: دشمنان تصور نکنند با ترور شهید جنگی زهی راه این بزرگوار ادامه پیدا نخواهد کرد زیرا جوانان و علمای اهل سنت هر کدام همانند این شهید بزرگوار برای وحدت و ولایت تاپای جان ایستادگی می کنند و هر بار یکی از ما را به شهادت برسانند هزاران جوان دیگر هستند تا جای ما ایستاده و با دشمنان مقابله کنند.
رئیسی تصریح کرد: در زمان فعالیت شهید سردار نورعلی شوشتری در سیستان و بلوچستان، شهید جنگی زهی با وی رابطه نزدیکی داشت و در مناطق مختلف استان از جمله سرباز و راسک و پیشین همکاری های گسترده ای انجام می داد و همواره با هم برای ارتقای امنیت و وحدت تلاش می کردند و برای حل مشکلات مردم گام بر میداشتند.
انتهای پیام/