۰
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۲
گزارشی از دام جدید اپوزیسیون برای مردم؛

آچمز شدن نارسانه ها از شفافیت ایران در خصوص آمارهای کرونا/ وقتی سازمان‌های جهانی هم مجبور به تایید آمار وزارت بهداشت می شوند

در حالی که رسانه های انگلیسی تلاش می کنند آمار مبتلایان و فوت شدگان رد اثر کرونا در ایران را بیشتر از واقعیت نشان بدهند، اما آمارهای جهانی، شفافیت ایران در آماردهی را تأیید می کنند.
آچمز شدن نارسانه ها از شفافیت ایران در خصوص آمارهای کرونا/ وقتی سازمان‌های جهانی هم مجبور به تایید آمار وزارت بهداشت می شوند
به گزارش صدای بلوچ به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی ده روز گذشته، کرونا در نهایت به ایران رسید؛ همانگونه که پیش بینی می شد ویروس کرونا به خاطر شیوع بالا در نهایت در چین نخواهد ماند و به سایر کشورهای دنیا نیز می رسید و از همین جهت دولت ها می بایست پیش از شیوع این بیماری در کشورشان نسبت به ورود این بیماری تمهیدات لازم را انجام می دادند.

در همین راستا مقامات ایرانی نیز از مدت ها قبل تدابیر لازم را برای مقابله با کرونا اندیشیده و حتی کیت های شناسای کرونا از قبل در کشور وجود داشت؛ همچنین صنایع دفاع تلاش خود را برای ساخت نمونه ایرانی این کیت ها از مدت ها قبل آغاز کرده بود.

در همین راستا یکی از تلاش های رسانه های خبری مرتبط با انگلیس، سلطنت طلبان و ... ایجاد تشنج و بی اعتماد کردن مردم نسبت به وزارت بهداشت و کلیه دست اند رکاران مبارزه با این ویروس در کشور بود.

تلاش های زیادی از سوی BBC، VOA، رسانه های اپوزیسیون و ... صورت گرفت تا با انتشار آمارهای جعلی همچنین اخبار منقطع، مقامات ایرانی را کتمان کار بنامند. یکی از اقدامات آنها نیز تأکید آنها بر روی بیشتر بودن آمار جان باختگان کرونایی در کشور و کتمان این مساله از سوی مقامات ایرانی بود.

در همین راستا سخنگوی وزارت بهداشت به دروغ پردازی بی بی سی فارسی در مورد تعداد جان باختگان کرونا در ایران واکنش داده و در توییتی نوشت: رسانه ملکه نگران از اینکه از شبکه سعودی و آلبانی در مسابقه دروغ جا بماند بدون ذکر منبع عددی افزون بر مرگ و میر سندروم های حاد تنفسی در ایران را به مخاطب غالب می کند...

کرونا و شفافیت مثال زدنی ایران در انتشار اطلاعات آن، خیلی ها رو آچمز کرده است.

عملکرد شفاف حاکمیت به ویژه وزارت بهداشت در حوزه کرونا از اولین روز آغاز شد به طوری که با وجود اینکه احتمال پایین آمدن مشارکت مردم در انتخابات بود، در شب برگزاری انتخابات و به محض مثبت شدن تست های اولین بیماران مبتلا به کرونا در قم این خبر اعلام شد.

در همین راستا وزارت بهداشت از طریق سخنگو و همچنین سایت و کانال های اطلاع رسانی خود لحظه به لحظه آمار مبتلایان و حتی فوت شدگان را نیز اعلام می کرد.

این آمار نه تنها به رسانه های داخلی ارائه می شد بلکه سازمان جهانی بهداشت نیز با تایید این آمار آنها را در خروجی خود قرار می داده است به طوری که با بررسی سایت های خارجی و همچنین آمار جهانی تعداد فوت شدگان در اثر کرونا می توان دریافت که کوچکترین مغایرتی میان آمار وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت وجود ندارد.

نکته قابل توجه این است که انتشار اخبار مربوط به کرونا علیرغم اینکه به خاطر نگرانی های بیش از اندازه مردم، تبعات زیادی برای کشور داشت اما حتی لحظه ای از سوی مسئولان متولی و مقامات در وزارت بهداشت قطع نشد.

این در حالی است که کشورهای دیگر نظیر آمریکا، ایتالیا و حتی سایر کشورهای اروپایی که مدت هاست درگیر این بیماری شده اند تاکنون آماری به صورت رسمی از رسانه های خود برای تعدا مبتلایان به ویروس کرونا اعلام نکرده اند و تنها یک عدد بر روی خروجی های سایت های سازمان بهداشت درج شده است.

در کشورهای مختلف این حد از شفافیت اطلاع رسانی که در ایران بوده، بی سابقه بوده است حتی در چین هم آمار به صورت روزانه ارائه نمی شد اما در ایران به طور میانگین در هر شبانه روز دوبار آمار رسمی و قطعی اعلام می شد و حتی نقشه پراکندگی کرونا در کشور نیز اعلام می شود و این در حالی است که آمریکا به عنوان یک کشور درگیر نتوانسته است به این صورت آمار مبتلایان و فوت شدگان را اطلاع رسانی کند.

نگرانی ها اگرچه تا میزانی طبیعی است اما فوت شدن بر اثر کرونا موضوعی نیست که بتوان آن را از مردم پنهان کرد چرا که فوت شدگان از جنس مردم بوده و دیر یا زود بعد از اتمام موج این بیماری در کشور در نهایت با وجود شبکه های گسترده اطلاع رسانی فوت شدگان و همچنین مبتلایان و بهبود یافتگان مشخص می شود.

ورود کرونا به کشور سخت بوده ولی تلاش‌های رسانه‌ای غرب برای تحمیل بار روانی مضاعف در بیماری کرونا بار دیگر دست این رسانه ها را رو کرد.  

کد مطلب: 1016
مرجع : صدای بلوچ
نام شما
آدرس ايميل شما