حجت الاسلام والمسلمین محمد بامری در گفتگو با خبرنگار
صدای بلوچ با اشاره به سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، بیان کرد:امام ششم شیعیان بیشتر عمر خود را صرف تربیت شاگردان برای پیشرفت علمی مسلمانان کرد و در واقع دوران زندگانی ایشان به عصر طلایی ترویج علم امامت بوده است.
این کارشناس مذهبی افزود: امام صادق (ع) در مدت 34 سال پیشوایی خویش، خلافت حاكمانی از خاندان بنی امیه و بنی عباس را تجربه كرد و این دوره به دلیل همزمان شدن با ضعف و درهم ریختگی دستگاه خلافت، زمینه برای آزادیهای سیاسی و بحث های علمی فراهم شد.
وی عنوان کرد: آن امام از این فرصت ایجاد شده برای پاسخ دادن به نیازهای اندیشه ای و فلسفی مردم بهره کافی برد و نهضتی دانش محور را پایه ریزی كرد و به همین دلیل بنیانگذار مكتب فقه تشیع لقب گرفت.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: امام جعفر صادق(ع) با نشر معارف اسلام و آیین پیامبر(ص)، كلیدیترین شخصیت در شكلگیری مذهب فقهی امامیه به شمار می رود.
وی تصریح کرد: كوشش های خستگی ناپذیر ششمین امام شیعیان(ع) كه با اصلاح تفكرات پیروانش و تربیت شاگردان بسیاری همراه بود به شكل گیری یك مكتب اندیشه ای نظام مند در شیعه منجر شد كه به بیمه شدن و احیای اسلام ناب و پالایش تفكر اسلامی در طول سالیان متمادی انجامید.
حجت الاسلام بامری گفت: در دوره امامت امام صادق(ع) مسلمانان بیش از گذشته نسبت به آموختن علم و دانش اندوزی گرایش یافتند و در شهرهایی از جمله مدینه، مكّه، كوفه و بصره جلسه های درس و مناظره های علمی برقرار شد.
وی خاطرنشان کرد: امام صادق (ع) در ارتباط با ارزش علم می فرماید: «اگر مردم مي دانستند كه علم چه فوایدي دارد، هر آینه در جستجوي آن بر مي آمدند، گرچه در راه آن خون بریزند و در ژرفاي دریاها فرو روند.»
انتهای پیام/